Smart förvaring

 

När du planerar din inredning får du inte glömma bort förvaringen. Genom att planera in en smart förvaring kommer du slippa lämna framme alla småsaker som får ditt hem att se rörigt ut. Här kommer två smarta tips på förvaring:

1. Multifunktionella möbler

Det finns flera smarta möbler som bjuder på flera funktioner. Ett exempel kan vara ett soffbord som du kan öppna upp, eller som har lådor på undersidan. Där kan du då förvara tidningar, fjärrkontrollen och andra småsaker du inte vill ha liggandes på bordet. Ett annat exempel är soffor som har en gömd förvaring under dynorna. Där får du plats att förvara kuddar, filtar och andra textiler du inte har användning för.

2. Glöm inte dörrarna

En plats där du kan förvara saker som de flesta inte känner till är på dörrarna. Det finns flera fantastiska dörrförvaringar som du sätter fast på dörren. Sedan har du tillgång till fästen och fack där du kan placera allt möjligt. Du kan även hänga upp krokar på dörrarna där du kan hänga handdukar eller andra tygprylar. Många väljer att skaffa sig krokar som hängs på badrumsdörren när de inte har möjlighet att förvara handdukarna i själva badrummet.