Jag är på jakt efter inspiration

Uncategorized | Thursday June 27 2019 9:03 am | Comments (0)

helgen blev jag klar med ett nytt konstverk! Jag kallar det för månfloden efter Audrey Hepburns fina låt som jag fullkomligt älskade som barn. Vi får se om jag vågar lägga upp en bild framöver. Jag har självklart använt taggtråd för att bygga stommen till månen och jag är fortfarande lika fascinerad över att det går att använda ett sånt hårt material till att skapa så mjuka former.

Ett nytt kontor

Som du säkert redan misstänker har jag en hel del av mina skapelser hemma. Faktum är att jag har så många att mitt gamla arbetsrum har blivit på tok för litet. Jag ska därför äntligen göra slag i saken och göra om mitt sovrum till ett nytt kontor och flytta sovrummet till en del av vardagsrummet. Det låter kanske komplicerat, men jag ska prata med en hantverkare i veckan som förhoppningsvis kan hjälpa mig. Jag använde mig av helphero och bokade in ett möte till torsdag. Det är riktigt spännande. Jag har lite fjärilar i magen.

Har du några tips? Hjälp!

Jag älskar att shoppa. Det har jag skrivit om många gånger. Jag vet att det inte är särskilt bra, varken för miljön eller plånboken. Har du tips på hur man kan detoxa sig? Jag känner att jag vill fokusera mer på min konst och lägga mindre tid på att sitta med mobilen och klicka runt på olika hemsidor.

I sommar har jag planer på att köra en hel skärmfri vecka. Jag ska bada, läsa böcker och försöka hitta inspiration till att skapa fler av mina taggtrådsverk. Jag har redan en massa idéer som jag har skissat på. Till hösten hoppas jag på att jag ska kunna ställa ut ett eller flera alster. Håll tummarna!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment