Nytt är alltid bättre!

Allmänt | Wednesday July 8 2015 11:18 am | Comments (0)

Det är lite av den åsikten jag har till det mesta faktiskt. Jag tycker att det är ganska onödigt att hänga kvar med det som en gång var, sådant som inte längre har någon betydelse eller helt enkelt bara har förlorat värde för en själv i livet. Det är liksom slukhål som bara tar energi, istället för att hitta något nytt som ger energi. Jag försöker så gott jag kan med att fokusera på att hitta dessa nya saker och jag tror att jag har hittat precis det jag behöver för att göra mitt liv bättre.

Det är ett uterum, och inte vilket uterum som helst. Det är ett uterum härifrån, och det är verkligen något som jag nu inser att jag har längtat efter hela mitt liv. Det har behövts, för jag är en sådan person som verkligen trivs ute i naturen och jag måste få en rejäl dos av det för att jag ska kunna känna mig nöjd och glad med livet. Jag är dessutom en väldigt frusen person, så den kalla vintern förstör normalt sett min utomhusupplevelse.

Det är just detta som uterummet kommer att hjälpa mig med. Det kommer att göra så att jag längre kan ta del av naturen kring mitt hus, en natur som jag lagt många timmar på att få som jag vill ha den. Genom uterummet får jag den platsen som betyder att mina somrar blir längre, utan att jag ska behöva känna den bitande kylan som höstens antågande drar med sig. Det ska bli ett nöje att njuta många timmar i detta uterum. Det är också en möjlighet för mig att kunna bjuda in vänner och familj för att ge dem precis samma upplevelse, och slippa det här med att krypa in i vårt hus när det börjar bli kallt. Med uterummet är det vi som vinner över kylan!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment