Sugen på en ny frisyr

E-Handel | Monday April 6 2015 6:51 am | Comments (0)

Jag är lite sugen på en hårförlängning, dels för att få längre hår men också för att få tjockare hår. När jag sparar ut mitt eget hår så tycker jag att det blir så tunt och livlöst när det blir långt, så det slutar alltid med att jag klipper mig igen. Jag har aldrig haft löshår förut så jag vet inte hur jag skulle passa i det, men jag är lite sugen på att testa sådant löshår som man kan sätta i och ta ur själv. Sådant som inte sitter i permanent alltså. Då kan man ju prova sig fram lite.

Jag googlade lite och hittade sidan www.loshar-online.se som har bra info och tips om löshår. Man kan också hitta billigt löshår på nätet här. De säljer inte själva men länkar till bra produkter på andra sidor. Det svåraste med att beställa online är väl att man inte kan jämföra färgerna med sitt eget hår, och det är ju noga att det smälter in för att det ska se naturligt ut. Jag ska definitivt satsa på äkta hår om jag ska ha löshår, sådant som är av bra kvalitet och som man kan styla som vanligt hår.

På sidan finns också en instruktionsvideo som visar hur man sätter i clip-on extensions (alltså löshår som man kan sätta i och ta ur som man vill) och den kommer jag garanterat att ha mycket nytta av om jag ska köpa sådant. Det är ju så svårt att göra saker med sitt eget hår, tycker jag, när man bara ser i spegeln där allt blir spegelvänt. Och på bakhuvudet är det ju bara att känna sig fram som gäller. Men som med allt annat så gäller det väl att öva och göra det flera gånger tills man får in den rätta snitsen. Jaja, vi får se hur det blir!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment