Intet är som väntans tider

Allmänt | Monday February 16 2015 4:19 pm | Comments (0)

Vintern är här och därmed blir det svårt att vara utomhus och skapa, något som jag ofta föredrar. Det passar sig helt enkelt bäst att arbeta med taggtråd utomhus, det ger en bättre känsla. Men visst arbetar jag en del inomhus också men det känns lite mer begränsande. Under vintern så tänker och planerar jag vad jag ska göra, mer än skapar rent praktiskt. Det fungerar riktigt bra tycker jag. När jag sedan kan börja arbeta utomhus så är jag sprickfärdig av alla idéer som jag vill förverkliga. Skaparlusten brukar vara helt enorm. Jag har kommit på några riktigt intressanta idéer som jag knappt kan vänta på att försöka förverkliga. Försvinn dumma snö! Bort med dig, kung Bore!

Men allting handlar inte om att skapa och designa. Jag måste ju ta hand om den tråkiga verkligheten också, som att skaffa mig en ny garageport. Lite småtråkigt, men det har i alla fall lett till att jag förstår att det finns flera olika typer av garageportar som fungerar på lite olika sätt. Det är, faktiskt, någonting som jag aldrig riktigt reflekterat över. Jag tänkte nog ungefär som att en garageport är en garageport och sedan är det inte mer med det. Riktigt så enkelt är det tydligen inte, och det hela kommer att bli betydligt krångligare än jag först tänkt mig. Men det kommer nog att lösa sig på ett eller annat vis. Samtidigt är jag ju inte den som säger nej till att öka mina kunskaper. Man vet ju aldrig när man kan få nytta av de mest obskyra saker. Som nu till exempel: om jag visste mer om garageportar så skulle ju valet vara enkelt!

Det var allt för den här gången. Ursäkta om det blev lite tråkigt men livet kan inte bara vara roligt!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment