Taggtråd + eld = sant!

Uncategorized | Monday January 19 2015 10:40 am | Comments (0)

Det känns kanske lite väntat att jag som älskar att skapa saker av taggtråd skulle ge bort sådant i julklapp, och det var faktiskt precis det jag gjorde också. Jag vet att alla inte älskar taggtråd lika mycket som jag gör, och det är lite känsligt att ge bort egentillverkade saker som går under kategorin inredning eftersom den som får klappen kanske inte alls har samma stil men ändå känner sig tvungen att ha det framme… Sådant håller jag mig borta från. Om någon av mina vänner önskar ha något som jag har gjort i deras inredning så blir jag jätteglad, men jag kommer inte att föreslå det själv.

Jag gjorde istället så att jag tillverkade marschallhållare av taggtråd av gav bort till mina nära och kära, och det var faktiskt väldigt uppskattat. Saker som man har i trädgården hamnar ju i en annan kategori så att säga, och det här är ju något som dessutom är användbart. Många tycker ju om att ha marschaller ute på jul och nyår. Taggtråden håller upp och omsluter marschallen så att taggarna blänker i flammans sken. Hur snyggt som helst om jag får säga det själv! Taggtråd har ju liksom en rå och hård känsla, och tillsammans med den varma och mjuka elden och mot den vita gnistrande snön så blev det en fantastiskt vacker kombination!

Men nu är julen över och det nya året är här, och jag blickar framåt och undrar vad det här året kommer att bjuda på. Jag hoppas att det blir minst lika bra som 2014 var!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment