Ingen inspiration

Uncategorized | Friday September 12 2014 1:53 pm | Comments (0)

Nu har inspirationen lyst med sin frånvaro ett tag. Jag har inte skapat på länge, och det känns tråkigt. Men å andra sidan är det också tråkigt att skapa när man inte har inspiration, så det hade inte blivit bra ändå. Jag vet faktiskt inte varför jag inte får några bra idéer, men jag antar att det kan ha att göra med att jag har haft mycket annat att tänka på den sista tiden. Det är en del personliga saker som jag inte direkt vill ta upp här i bloggen. Men ni vet hur det är, ibland kommer livet emellan och då får man lägga sin energi på det som verkligen är viktigt för stunden.

Snart är det ju val också, och jag har lagt ganska mycket tid på att fundera på hur jag ska rösta. Det går inte att fortsätta rösta på ett parti bara för att, utan man måste kontrollera om partiet fortfarande står för de punkter man själv tycker är viktiga. Man kan ju också ändra sig och tänka om och inse att man kanske faktiskt gillar ett annat tankesätt bättre. Nu är jag ganska säker på hur jag ska rösta, men jag tror inte att jag kommer att bestämma mig fullt ut förrän på valdagen. Antagligen får det sista beslutet tas utifrån min magkänsla.

Jag hoppas i alla fall att inspirationen kickar igång snart, för nu har mitt liv lugnat ner sig och jag börjar sakna att hålla på med taggtråd. Tills vidare får jag väl helt enkelt bara ta det lugnt och invänta de bra idéerna som jag vet kommer att komma förr eller senare!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment