Sommar och sol!

Uncategorized | Wednesday July 9 2014 3:37 pm | Comments (0)

Den härliga semestertiden är här och alla lever upp till max. Det är som att vi bor i ett så kallt och grått land att vi måste se till att leva dubbelt så mycket när det faktiskt är sommar. Jag har egentligen inget emot höst, vinter och vår eftersom jag tycker att alla årstider har sin charm, men jag måste erkänna att sommaren verkligen är något extra. Fast så känner jag å andra sidan ofta. När det är höst tänker jag att hösten är en stor favorit, och när snön gnistrar utanför älskar jag vintern. Sedan kommer våren som också är helt fantastisk, och så sommaren med sol och värme.

Just nu är jag i alla fall väldigt glad att det är sommar och jag hoppas att det blir en lång sådan och att vi inte får allt för mycket regn. Nu är det i alla fall varmt så det räcker och blir över. Det har varit nära 30 grader i flera dagar nu och man börjar nästan smälta bort. Lite regn hade faktiskt inte skadat. Det skulle nog till och med vara bra med lite åska så att luften får laddas ur lite. Det är lite kvavt och tryckande på något vis. Enligt prognosen skulle det inte regna förrän nästa vecka eller kanske till helgen, så man får väl passa på att njuta av solen och värmen ändå nu trots att man knappt kan vistas utomhus utan att få solsting!

Det bästa när det är så här varmt är ju att man kan bada. Tyvärr har det varit en kall sommar hittills så vattnet är inge vidare varmt, men är det tillräckligt varmt i luften så badar jag ändå. Det är skönt att svalka sig och man vänjer sig ganska snabbt även om det är lite kallt precis när man hoppar i. Jag är en sådan som dyker eller springer i. Jag vill inte utsätta mig för att sakta doppa mig, det blir alldeles för utdraget då och man vänjer sig ju som sagt efter en liten stund och då hinner man bada bekvämt mycket längre än om man ska stå och plaska vatten på sig i en kvart först.

bada

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment