Nya projekt

Uncategorized | Thursday January 23 2014 1:57 pm | Comments (0)

Nu sitter jag och brainstormar lite här i min ensamhet och tänker på nya projekt. Det finns ju så otroligt mycket saker man kan göra med det fantastiska materialet taggtråd – det gäller bara att komma på dem! Man tänker kanske att det här skulle aldrig gå att tillverka med taggtråd, men sedan funderar man lite och kommer på nya metoder och ser det ur nya vinklar. Jag tycker om att sitta såhär och fundera. Det är en del i processen när det gäller skapande, i alla fall för mig.

Ibland får jag idéer på stört och infall att göra saker när jag hittar inspiration någonstans, och det är förstås jätteroligt, men ibland tycker jag också om att bara kunna sitta och fundera över vad som kanske saknas, vad jag aldrig har gjort och vad som man kanske aldrig skulle kunna tro att man kan göra av taggtråd. Plötsligt får jag en idé, och då skriver jag ner det och så suger jag på den karamellen ett tag. Det är nästan som terapi för mig, att sitta med en tekopp och en skissblock och bara låta fantasin skena iväg.

Jag tänkte höra med er som läser bloggen ifall ni har några tips eller idéer på vad man skulle kunna tillverka i eller med materialet taggtråd som ingen har tänkt på förut. Kommentera gärna! Det är inte så att jag enbart gör saker som kommer från mitt eget huvud, jag tycker också om att få tips och inspiration från andra. Den där stoltheten som vissa konstnärer har att man inte kan göra något om någon annan har tänkt den tanken har inte jag. Jag tar tacksamt emot era tankar!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment